Over ons


Madam Care

Welkom Madam. Wij zijn Madam Care. Experts in injectables en huidverbetering. Bij Madam Care bieden wij enkel geavanceerde behandelingen aan om het gezicht en uw hals een frisse uitstraling te geven. Elke aangeboden behandeling of product is aangepast op natuurlijke resultaten waarop je kunt vertrouwen en waar wij volledig achterstaan.

Lets introduce

Achter Madam Care zitten wij: Awat, Roos en Haza. We hebben alle drie dezelfde ambitie. We willen onze klanten helpen het beste huid-gezichtsvertrouwen te krijgen dat ze verdienen door ons te specialiseren in behandelingen van medisch kwaliteit met een minimale downtime en maximaal resultaat. Minimale downtime? Yes! Een behandeling duurt slechts 15 tot 30 minuten, dagelijkse werkzaamheden kunnen vaak weer direct worden opgepakt en het resultaat, afhankelijk van de behandeling, houdt enkele maanden tot anderhalf jaar aan.

 

The vibe

Madam Care is ontworpen om te lijken op een luchtige en comfortabele omgeving. Hoewel de sfeer ontspannen en vriendelijk is, is de service van medisch kwaliteit en kunt u zich veilig voelen wetende dat u in handen bent van onze medische experts en hoogopgeleide specialisten.

 

 

More about us individually

Dare to care

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgingsbehoefte en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Maak een vrijblijvende afspraak